Transparència, accés a la informació i bon govern a Catalunya.
eBook - PDF

Transparència, accés a la informació i bon govern a Catalunya.

Comentaris de la Llei 19/2014, de 9 de desembre

  1. 362 páginas
  2. Spanish
  3. PDF
  4. Disponible en iOS y Android
eBook - PDF

Transparència, accés a la informació i bon govern a Catalunya.

Comentaris de la Llei 19/2014, de 9 de desembre

Detalles del libro
Índice
Citas

Información del libro

La Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern està cridada a tenir un paper clau en el funcionament de les administracions públiques catalanes i en les seves relacions amb la ciutadania.El llibre analitza la regulació de les obligacions de transparència activa, el dret d'accés a la informació pública i els mecanismes previstos per a la seva garantia, el registre dels grups d'interès, el bon govern i la bona administració i el govern obert. El llibre també contextualitza la nova regulació en el marc dels processos de regeneració democràtica impulsats en els darrers anys i en el conjunt de normes tant estatals com d'altres comunitats autònomes. Finalment, exposa l'impacte d'aquesta norma en les administracions locals catalanes.Aquest llibre és una eina útil per a tots els responsables d'aplicar la Llei 19/2014 tant en les administracions públiques catalanes com en la resta de subjectes obligats (perceptors de fons públics, gestors de serveis públics, grups d'interès, etc.

Preguntas frecuentes

Simplemente, dirígete a la sección ajustes de la cuenta y haz clic en «Cancelar suscripción». Así de sencillo. Después de cancelar tu suscripción, esta permanecerá activa el tiempo restante que hayas pagado. Obtén más información aquí.
Por el momento, todos nuestros libros ePub adaptables a dispositivos móviles se pueden descargar a través de la aplicación. La mayor parte de nuestros PDF también se puede descargar y ya estamos trabajando para que el resto también sea descargable. Obtén más información aquí.
Ambos planes te permiten acceder por completo a la biblioteca y a todas las funciones de Perlego. Las únicas diferencias son el precio y el período de suscripción: con el plan anual ahorrarás en torno a un 30 % en comparación con 12 meses de un plan mensual.
Somos un servicio de suscripción de libros de texto en línea que te permite acceder a toda una biblioteca en línea por menos de lo que cuesta un libro al mes. Con más de un millón de libros sobre más de 1000 categorías, ¡tenemos todo lo que necesitas! Obtén más información aquí.
Busca el símbolo de lectura en voz alta en tu próximo libro para ver si puedes escucharlo. La herramienta de lectura en voz alta lee el texto en voz alta por ti, resaltando el texto a medida que se lee. Puedes pausarla, acelerarla y ralentizarla. Obtén más información aquí.
Sí, puedes acceder a Transparència, accés a la informació i bon govern a Catalunya. de Cerrillo Martínez, Agustí, Ponce Solé, Juli en formato PDF o ePUB, así como a otros libros populares de Derecho y Teoría y práctica del derecho. Tenemos más de un millón de libros disponibles en nuestro catálogo para que explores.

Información

Año
2015
ISBN
9788490648520
Edición
1
Categoría
Derecho

Índice

  1. Presentació
  2. Agustí Cerrillo i Juli Ponce
  3. Transparència i bon govern vers la regeneració democràtica
  4. Martí Bassols i Coma. Catedràtic (emèrit) de Dret Administratiu (Universidad de Alcalá de Henares)
  5. Panorama de la regulació de la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern
  6. Xavier Bernadí Gil. Professor de dret administratiu. Universitat Pompeu Fabra. Director de l’Oficina per al Desenvolupament de l’Autogovern. Generalitat de Catalunya
  7. La transparència pública
  8. Agustí Cerrillo i Martínez. Catedràtic de Dret Administratiu. Universitat Oberta de Catalunya
  9. El dret d’accés a la informació pública: reconeixement, límits i procediment d’exercici
  10. Clara Isabel Velasco Rico. Professora lectora de dret administratiu (acreditada agregada). Universitat Pompeu Fabra. Consulto a dels Estudis de Dret i Ciència Política. Universitat Oberta de Catalunya
  11. El registre de grups d’interès
  12. Laura Chaqués Bonafont. Professora ICREA de Ciència Política. Universitat de Barcelona i IBEI
  13. Bon govern, dret a una bona administració i prevenció de la corrupció
  14. Juli Ponce Solé. Acr. Catedràtic de Dret Administratiu, Universitat de Barcelona. Membre de l’Institut de Recerca Transjus de la Facultat de Dret de la UB
  15. El govern obert
  16. Pere Simón Castellano. Advocat ICAB. Doctor en Dret Constitucional. Professor associat de la Universitat de Girona
  17. El sistema de garanties de la transparència i el bon govern
  18. Marc Vilalta Reixach. Professor agregat. Universitat Oberta de Catalunya
  19. Transparència i bon govern en les administracions locals
  20. Tomàs Font i Llovet. Catedràtic de Dret Administratiu. Universitat de Barcelona
  21. Text de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern